Krijtbordkunstenaar gezocht? Wij staan klaar

2 april 2020
Handletteren is voor iedereen. Of je nu een bedrijf in vastgoed hebt, lange zomerdagen draait in jouw horeca-onderneming of les geeft aan de kinderen op jouw school: wij kunnen als krijtbordkunstenaar overal creativiteit toevoegen. We kunnen van iedere muur, paal of ander object waarop geschilderd kan worden, een mooi design maken. Op een dusdanige manier dat het past bij jouw bedrijf en de huisstijl daarvan.
 

De krijtbordkunstenaar die jij zoekt

Door middel van handletteren zijn wij de krijtbordkunstenaar waar jij naar op zoek bent. Handletteren kan op de gekste plekken, maar wordt voornamelijk in organisaties, bedrijven en openbare ruimtes toegepast, zoals restaurants, hotels, bedrijven en op festivals. We kunnen bijvoorbeeld jouw (door ons) menukaart levensgroot op de muur handletteren. De kans is groot dat er dan een foto genomen wordt van jouw zaak en deze verspreid wordt over het internet. Dat levert jou weer mooie gratis reclame op.
 

Creatieve en informatieve toevoeging

Maar ook handletteren in bijvoorbeeld een grote organisatie of in een klaslokaal van de lokale school, kan een inspirerende toevoeging zijn op de muren. Wij kunnen als krijtbordkunstenaar allerlei soorten muurtekeningen verzorgen. Neem bijvoorbeeld een vergaderzaal: we kunnen het ontstaan van het bedrijf handletteren op de muur. Zo kan iedereen die daar ontvangen wordt op een creatieve wijze kennis maken met het bedrijf. Maar ook in een klaslokaal kunnen we de mooiste schilderingen verzorgen. In de kleuterklas kunnen dat bijvoorbeeld eenvoudige woorden in combinatie met vrolijke tekeningen zijn. Zo leren de allerkleinsten spelenderwijs al woordjes. Voor de wat oudere kinderen kunnen dit bijvoorbeeld moeilijke rekensommen zijn. Je zou er dan zelfs een kleine wedstrijd van kunnen maken door de kinderen de rekensommen zo snel mogelijk te laten uitrekenen en de eerste met het goede antwoord een kleine prijs te overhandigen. Zo heeft handlettering niet alleen een inspiratievolle en creatieve toevoeging, maar ook een leerzame en informatieve.

Handlettering kent geen grenzen noch kaders

Handletteren kent geen kaders, dus wij als krijtbordkunstenaar ook niet. Dus als je graag een minder doorsnee handlettering design op een wat minder doorsnee plek wil, is dat geen probleem voor ons. Er is alle ruimte om jouw bedrijf of organisatie dusdanig weer te geven dat het helemaal bij de huisstijl past. Van tevoren kunnen we experimenteren wat er wel en niet bij jouw smaak, stijl en wensen past. Zo kunnen we handletteren met tekst, cijfers en tekeningen helemaal afstemmen op jouw bedrijf. Er is namelijk een eindeloze mogelijkheid tot het variëren van dikte, grootte, sierlijk of strak schrijven, en meer opties. Op internet zijn hier al veel voorbeelden van te vinden. Zo kun je alvast een beetje selecteren wat je wel en niet mooi vindt.
 

Jouw cadeaukaart personaliseren met handlettering

Maar uiteraard kan handletteren ook op kaarten, verpakkingen of andere kleine materialen. Niet alles hoeft levensgroot op de muur geschilderd te worden. Zo hebben we ook als krijtbordkunstenaar voor de bekendste modekaart van Nederland, Fashioncheque gehandletterd. Hiervoor hebben we handmatig een handlettering ontwerp gemaakt en deze vervolgens gedigitaliseerd. Door middel van foliedruk en preeg is het ontwerp chique gedrukt op de verpakking. Voor jouw kaart of cadeaubon is het bij DosisDesign dus ook mogelijk om een uniek handlettering ontwerp te laten maken. Zo kunnen we een vooraf een quote of andere krachtige tekst bedenken om te verwerken op jouw kaart of cadeaubon.

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen als krijtbordkunstenaar? Of ben je benieuwd wat we nog meer kunnen bieden, zoals het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en meer? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag met je mee voor het vinden van een creatieve oplossing.