Krijtbord tekeningen maken met DosisDesign

22 juni 2020
Wil je krijtbord tekeningen maken en zelf oefenen met de mooiste creaties maken, of wil je een uniek handletteringontwerp laten maken door een ervaren bedrijf? Dan ben je aan het juiste adres bij DosisDesign. We geven korte cursussen aan medewerkers van bedrijven, zodat zij zelf aan de slag kunnen met het maken van handletteringontwerpen voor bijvoorbeeld veranderlijke onderdelen op een menuwand. Wij kunnen dan bijvoorbeeld het permanente deel voor op een wand of krijtbord verzorgen.
 

Krijtbord tekeningen maken

Krijtbord tekeningen maken kan iedereen leren. Daarvoor hebben we bij DosisDesign korte cursussen. Hiermee bieden we een handvat voor bedrijven en organisaties die graag hun werknemers willen inzetten voor het maken van handletteringontwerpen. Ook werknemers reageren vaak enthousiast op een cursus handlettering. Het is dan ook een leuke, creatieve bezigheid met veel diverse mogelijkheden wat betreft ontwerp en design.

Als iedere medewerker in het bedrijf eenvoudige, of gevorderde, krijtbord tekeningen kunnen maken, is dat bijvoorbeeld ideaal als je vaak op beurzen staat. Zo kun je borden (vooraf) ontwerpen en tussen alle andere bedrijven uitspringen. Maar ook op een vaste locatie, zoals een restaurant, biedt handlettering een unieke toevoeging in de uitstraling van je bedrijf. Zo hebben we voor Brasserie By Bouman onder andere een nieuw logo, bijpassende huisstijl en menukaart ontworpen. De menukaart is levensgroot op de wanden gehandletterd. Op krijtborden, variërend van 1,5 tot 3 meter hoog, zijn de gerechten, prijzen en uitgelichte lekkernijen handmatig aangebracht. Sommige illustraties en teksten zijn met afwasbare inkt aangebracht, zodat medewerkers van het bedrijf zelf gewenste variabelen aan kunnen passen.
 

Handlettering door DosisDesign

Ook als je niet de intentie hebt om zelf te handletteren en in één keer krijtbord tekeningen wil laten maken door een bedrijf met jaren ervaring, dan zit je bij DosisDesign goed. We hebben in de loop der jaren al voor veel diverse bedrijven een handletteringontwerp mogen verzorgen. Zo hebben we voor voor een ijszaak onlangs de paarse muren voorzien van een uniek handletteringontwerp. De vrolijke illustraties en teksten vallen direct op en zorgen voor een vrolijke sfeer in de zomerse winkel.Niet alle krijtbord tekeningen die we maken hoeven natuurlijk levensgroot op de wanden gehandletterd te worden. Zo hebben we bijvoorbeeld voor Fashioncheque een uniek ontwerp voor een van hun cadeaukaarten gemaakt. We hebben eerst handmatig het ontwerp gehandletterd en deze vervolgens gedigitaliseerd. Zo is het een écht handletteringontwerp, maar wel van hoge kwaliteit.

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen wat betreft krijtbord tekeningen maken, of laten maken? Of ben je benieuwd wat we nog meer kunnen bieden, zoals het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en meer? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag met je mee voor het vinden van een creatieve oplossing.