Handlettering in Rotterdam? Kies voor DosisDesign

3 mei 2020
Wil je zelf handlettering in Rotterdam leren? Of wil je graag een creatieve, unieke muurschildering op de muren van jouw bedrijf of organisatie? Dan zit je bij DosisDesign goed. We zijn gespecialiseerd in handlettering, hebben jaren ervaring en beschikken natuurlijk over een uiterst stille hand. Zelf handletteren is ontspannend en leuk om te doen, en levert vaak een prachtig eindresultaat op. Het maakt je boodschap en de visuele uitingen van je bedrijf extra persoonlijk.
 

Handlettering in Rotterdam

Handlettering is voor iedereen. Wil je handlettering in Rotterdam leren? Daar kunnen wij je bij helpen. Zo bieden we namelijk korte cursussen aan waarbij we je de basisprincipes van handlettering uitleggen. We helpen je bij het ontwikkelen van jouw handlettering ontwerpen en zorgen ervoor dat jij in een handomdraai een nieuwe tekst of kleine tekening op de muur kunt zetten, voor bijvoorbeeld een dagspecialiteit in het restaurant. Op een andere ondergrond handletteren kan overigens ook, bijvoorbeeld een (krijt)bord of tegel(s). Je hebt daarvoor geen mooi handschrift nodig, maar wel veel geduld.

We besteden bij een cursus aandacht aan creativiteit, ontwerp en idee-ontwikkeling en -uitwerking. We leren je hoe je een nieuw ontwerp kunt aanpakken en het kunt omzetten in een creatieve uiting. Als we je eenmaal de basisbeginselen van handlettering (in Rotterdam) hebben uitgelegd, kun je eenvoudig zelf aan de slag met het ontwerpen van je eigen labels, kaarten, tegels, tekstborden of quotes.
 

Unieke tint toevoegen

Als jouw bedrijf bijvoorbeeld een restaurant is, kunnen we ook veel voor je betekenen op het gebied van levensgroot handletteren. DosisDesign kan een handlettering ontwerp levensgroot op de muren van jouw bedrijf in Rotterdam tot leven brengen. Dit kunnen we in één lijn doen met bijvoorbeeld de menukaart, want ook die kunnen we door middel van handletteren uniek maken. Zo hebben we voor de bekende modekaart Fashioncheque een nieuw design gemaakt, speciaal voor de feestdagen eind 2019. Hierbij hebben we handmatig een handlettering ontwerp gemaakt en deze vervolgens gedigitaliseerd. Door middel van foliedruk en preeg is het ontwerp chique gedrukt op de verpakking. Dit is bijvoorbeeld ook mogelijk voor uw cadeaukaart, menukaart of andere artikelen.Zoals genoemd kunnen we ook levensgrote handlettering in Rotterdam verzorgen. Zo kunnen we in een restaurant de dagspecialiteiten handletteren in combinatie met een cursus, zodat je medewerkers het ook zelf weer kunnen aanpassen én weten hoe ze ook kunnen handletteren. Permanente delen kunnen we uiteraard gewoon permanent vastleggen, zodat dat sowieso goed blijft zitten.
 

Neem eens een kijkje

Op ons Instagramaccount Typotini kun je allerlei soorten inspiratie vinden. Als je nog niet zo goed weet wat je precies zoekt, maar wel weet dat handlettering (in Rotterdam) daar onderdeel van is of moet worden, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van dé creatieve oplossing.