Handlettering op jouw menukaart: uniek design

19 mei 2020
Ben jij opzoek naar een ervaren tekenaar die voor jou de mooiste handlettering ontwerpen voor op jouw menukaart kan maken? Dan ben je bij DosisDesign aan het juiste adres. Handletteren is voor iedere branche een creatieve en unieke uitkomst. Ieder ontwerp is anders, waardoor je bijvoorbeeld een menukaart krijgt met een geheel eigen look, of eentje die juist in één lijn loopt met de huisstijl van jouw restaurant, bar, lunchroom of andere horecagelegenheid.
 

Handlettering voor jouw menukaart

Handlettering voor jouw menukaart kunnen we vormgeven op allerlei manieren. Zo kunnen we een handmatig een aantal mooie designs voor je maken, dan kun je daaruit kiezen en scannen we het door jou uitgekozen ontwerp in. Deze wordt vervolgens digitaal dusdanig in elkaar gezet dat jij uiteindelijk een unieke kaart hebt om te presenteren aan jouw gasten. Op deze manier ontwerpen en inscannen hebben we al vaker gedaan, bijvoorbeeld de alom bekende Fashioncheque. Hierbij hebben we ook handmatig een handlettering ontwerp gemaakt en vervolgens gedigitaliseerd. Door middel van foliedruk en preeg is het ontwerp chique gedrukt op de verpakking. Dit is uiteraard ook mogelijk voor jouw nieuwe menukaart.

Als de menukaart van jouw restaurant, bar of andere horecagelegenheid wat kleiner is, maar je wel allerlei dagspecialiteiten of andere bijzondere dranken of maaltijden serveert, dan is een muurschildering een uitkomst als aanvulling op de menukaart. Of de ruimte nu groot of klein is; met een muurschildering (naast de menukaart) op basis van handlettering kun je een unieke sfeer creëren. Laat de insteek van jouw bedrijf doorstromen op de muur, bijvoorbeeld luxe, groots, knus of oerhollands.
 

‘Normale’ grootte of levensecht

Ideaal aan het gebruik van handlettering voor jouw (levensgrote) menukaart, is dat het dus altijd een uniek ontwerp garandeert. Of je nu kiest voor een ‘gewone’ menukaart of een (deels) levensgrote menukaart op de muren van je bedrijf. Er is alle ruimte om jouw bedrijf zo op de muur of menukaart te handletteren, dat het helemaal tot zijn recht komt. Voordat we starten met ontwerpen of (permanent) schilderen, kunnen we samen beoordelen wat bij jou past en bij de (huis)stijl van jouw bedrijf. Zo kunnen we gehele afstemming garanderen.Er is een eindeloze mogelijkheid tot het variëren in dikte, grootte, sierlijk of strak schrijven, en meer opties. Op ons Instagramaccount Typotini, speciaal voor handlettering van onder andere een menukaart, vind je allerlei ontwerpen die we al gemaakt hebben. Zo hebben we niet alleen een handlettering ontwerp gemaakt voor Fashioncheque, maar ook voor een lokale ijswinkel, diverse grote en kleine restaurants en meer. Neem eens een kijkje en laat je inspireren.
 

Maak kennis

Wil je meer weten over handlettering voor jouw nieuwe menukaart? Of wil je graag meer weten over ons eerdere werkzaamheden of meer voorbeelden zien? Of weten hoe we precies te werk gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de creatieve oplossing waarnaar je opzoek bent.