Handletteren op evenementen: onvergetelijk

23 juli 2020
Handletteren op evenementen geeft een unieke sfeer en extra beleving aan deze speciale gebeurtenis. DosisDesign kan op de locatie van jouw feest of event komen en deze voorzien van de mooiste wandtekeningen en teksten. Een bedrijfsevent, jubileum of personeelsfeest wordt extra bijzonder met persoonlijke teksten en tekeningen. Voor de echte creatievelingen die het liever zelf doen of leren, hebben we ook een dagcursus waarbij je alle basisbeginselen van handlettering leert.
 

Handletteren voor evenementen

Handletteren op evenementen kan op diverse manieren. Zo kunnen we een ontwerp maken dat vervolgens levensgroot op de muur wordt geschilderd, maar we kunnen ook een bedrukking voor op kaartjes verzorgen. Een mooi voorbeeld hiervan is Fashioncheque. Zij wilden een feestelijk ontwerp, deze hebben we handmatig gehandletterd en vervolgens gedigitaliseerd. Door middel van foliedruk en preeg is het ontwerp chique gedrukt op de verpakking waardoor het geheel een luxe uitstraling heeft. Zoiets kunnen we uiteraard ook voor jouw unieke evenement uitrollen.

Als je het complete plaatje wil, kunnen we bijvoorbeeld in het voortraject een ontwerp maken en levensgroot op de muur handletteren voorafgaand of tijdens het event. Vervolgens kunnen we ook de rest van de ruimte aankleden met handletteringontwerpen in dezelfde stijl. Dit kunnen we met permanente verf doen, maar ook met afwasbare verf, zodat het daarna ook weer eenvoudig te verwijderen is. Zelfs  wijnflessen kunnen we voorzien van een feestelijk ontwerp. Maar ook de hele zaal kunnen we omtoveren tot ‘festivalterrein’ voor een onvergetelijk moment.


Sierlijk handletteren verjaardag


Zelf leren handletteren

Als je zelf ook een creatieveling bent, of je personeel is creatief, dan kriebelen waarschijnlijk de vingers al om zélf aan de slag te gaan met handlettering. Dat komt goed uit, want bij DosisDesign bieden we complete dagcursussen aan. In zo’n dagcursus komen wij op locatie en leggen we je de basisbeginselen uit voor het maken van een uniek ontwerp in jouw eigen stijl. Met de basiskennis op zak kun je vervolgens zelf oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Je kunt eens onze Instagram bekijken om inspiratie op te doen voor een ontwerp door ons óf door jou gemaakt. Hier posten we iedere week nieuwe, door ons gemaakte ontwerpen voor diverse opdrachtgevers.
 

Uniek ontwerp voor jouw verjaardag

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van handletteren op events of een andere speciale gelegenheid? Of ben je benieuwd wat we nog meer kunnen bieden, zoals het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en meer? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag met je mee voor het vinden van een creatieve oplossing.