Handletteren op evenementen: onvergetelijk

23 juli 2020
Handletteren en evenementen: hoe leuk is een uniek ontwerp voor een speciale gelegenheid?! Lees hier verder voor ons aanbod en mogelijkheden.
Lees verder
 

Sierlijk handletteren met het alfabet

8 juli 2020
Wil je sierlijk handletteren met het alfabet? DosisDesign geeft korte dagcursussen of komt op locatie om een uniek ontwerp vast te leggen.
Lees verder
 

Krijtbord tekeningen maken met DosisDesign

22 juni 2020
Wil je krijtbord tekeningen maken en zelf de mooiste creaties maken, of laten maken door een ervaren bedrijf? Dan zit je goed bij DosisDesign.
Lees verder
 

Handlettering in je keuken of snackbar

4 juni 2020
Handlettering in je keuken, snackbar of restaurant? Bij DosisDesign hebben we veel ervaring. Wij ontwerpen en handletteren de mooiste designs.
Lees verder
 

Handlettering op jouw menukaart: uniek design

19 mei 2020
Ben je opzoek naar een ervaren tekenaar die de mooiste handlettering voor jouw menukaart ontwerpt en schildert? Dan zit je bij DosisDesign goed.
Lees verder
 

Handlettering in Rotterdam? Kies voor DosisDesign

3 mei 2020
Opzoek naar een professional in handlettering in Rotterdam? Kies dan voor DosisDesign voor (korte) cursussen of een kleine of grote handlettering ontwerp.
Lees verder
 

Handletteren met tekst: tover je muren om

15 april 2020
Ben je benieuwd wat handletteren met tekst voor jouw (bedrijfs)ruimte kan doen? We leggen het proces uit en laten je een aantal voorbeelden zien.
Lees verder
 

Krijtbordkunstenaar gezocht? Wij staan klaar

2 april 2020
Ben je opzoek naar een krijtbordkunstenaar? Dan zit je bij DosisDesign goed. We hebben jarenlange ervaring met handlettering en maken de mooiste creaties.
Lees verder
 

Handletteren met cijfers: creatieve toevoeging

18 maart 2020
Ben je benieuwd wat handletteren met cijfers voor jouw (bedrijfs)ruimte kan doen? We leggen het proces uit en laten je een aantal voorbeelden zien.
Lees verder
DosisDesign Carlton Handlettering
 

Handlettering is voor iedereen

4 april 2017
Het is één dé creatieve uiting waar steeds meer vraag naar is: handgeletterde teksten in een kleine of grote toepassing. Van kaarten tot wanden in de horeca. Een prachtig ambacht dat sfeer brengt in een design.
Lees verder