Grafisch ontwerp

gewoon mooie dingen

Grafisch ontwerp in Tholen!


De basis van onze dienstverlening komt voort uit grafische vormgeving. Het is een visuele weergave van zowel tekstuele als grafische elementen, op gedrukte en digitale media. Hieronder vallen dus enorm veel uitingen, van advertenties en mooie magazines tot infographics en logo’s.

We zijn daarin altijd op zoek naar de ideale balans tussen verschillende elemente: de verhouding tussen tekst en beeld op het beschikbare werkvlak creëert een goed of juist slecht gebalanceerd ontwerp. De kleuren, vormen, vlakken en lege ruimtes zijn de ingrediënten, die we met onder andere de juiste balans, contrast en dynamiek moeten verwerken tot een sterk ontwerp.

Op die manier werken we met veel enthousiasme en liefde aan krachtige designs voor hele uiteenlopende opdrachten van kleine en grote ondernemers. Soms zijn dat winkels, dienstverlendende bedrijven, producenten of (semi)overheden zoals een gemeente. Het hele ontwerpproces is afgestemd op de opdrachtgever. Het kan gaan om de vraag van één persoon, maar soms gaat het hele proces over heel veel schijven en afdelingen van een grotere opdrachtgever.
De doelgroep staat centraal, of dit nou b2b (business-to-business) of b2c (business-to-consumer) is: we zorgen voor creatieve ontwerpen die volledig aansluiten bij jouw doelgroep.

< Ga terug naar strategie & branding  |  Ga door naar logo & huisstijl >